Woudloperskeuken

Beste leden en ouders 

 

Volgende zondag (20/05) is het helaas alweer de laatste vergadering van het jaar. Zoals gewoonlijk sluiten we dit mooie jaar af met de gezellige Woudloperskeuken.

Het is de bedoeling dat Iedereen zelf BBB (bord, beker en bestek), eigen vlees, groentjes of patatjes meeneemt. Iedereen neemt dus een eigen volledige maaltijd mee. Het gerecht wordt met hulp van de leiding boven een houtvuur klaargemaakt. Een gamel of een pannetje kan handig zijn voor sommige gerechten. 

Iedereen wordt verwacht op het Wezenplein van 11u tot 15u. 

 

De laatste keer betekent ook dat het kamp er binnenkort aankomt. Daarom delen we dan ook de kampboekjes uit zodat jullie goed voorbereid mee kunnen op kamp!

 

Voor het kamp doen we ook nog steeds mee aan de spaaractie van Joyvalle om gratis melk te krijgen op kamp. Indien jullie thuis nog van die “flapjes” hebben liggen, mogen jullie deze altijd meebrengen zondag.

Ook kunnen jullie deze in de brievenbus van het Wezenplein tot en met 31 mei binnensteken.. Flapjes die erna verzameld worden, mogen ook steeds worden bijgehouden, want de flapjes zijn al drie jaar op rij hetzelfde (kan dus nuttig zijn voor volgend jaar). Bedankt! 

 

Groetjes, 

 

De leiding 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s