Overlijdensbericht

Beste ouders en leden,

Met grote verslagenheid moeten wij het overlijden van Joachim De Prycker melden. Wij zijn als scouts erg aangedaan door wat er gebeurd is. Joachim (Joe) was een een echte Wezenpleiner, leiding en vriend.

Gisteren (woensdag) is onze leiding op de hoogte gebracht en hebben we omkadering voor hen voorzien. Wij zijn gisterenavond bijeen gekomen om te rouwen en om enkele moeilijke knoppen door te hakken.

De leiding van de meeste groepen wilt de kampen graag laten doorgaan. Het is voor ons belangrijk om niet in een zwart gat te vallen, en dit samen te verwerken. Ook de leden willen we hun kamp niet ontnemen. We hebben dan ook beslist om de kampen (uitgezonderd het akabe-kamp) te laten doorgaan tot de avond voor de begrafenis op woensdag 26 juli, zodat we met alle leiding aanwezig kunnen zijn op het afscheid van Joe. De beslissing over het kapoenenkamp is nog niet gemaakt, maar hierover wordt ten laatste morgen gecommuniceerd.

De kampen zullen dus doorgaan tot dinsdag 25 juli in de avond. Het precieze uur zal later per tak nog worden meegedeeld.

Wij hopen dat dit niet te veel problemen met zich meebrengt voor ouders, omdat hun kind enkele dagen vroeger van kamp terugkomt. We gaan er vanuit dat dit eventuele probleem onderling kan opgelost worden bij familie/vrienden. Indien er echt een probleem vormt kunnen wij ook mee naar een oplossing zoeken.
De groepsleiding (Midas en Jeroen) zal fungeren als contactpersoon. Mochten jullie met vragen zitten kan u hen bereiken op het nummer 0478678037 (Midas) / 0476598188 (Jeroen) of het mailadres groepsleiding.wezenplein@gmail.com. Voor meer praktische kampvragen kunnen jullie natuurlijk ook bij de takleiding terecht.

Onze gedachten zijn bij de familie van Joe.

De leiding

De Prycker Joachim brief-page-001

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s