Woudloperskeuken en kampboekjes

Beste leden en ouders

Zondag (21/05) is het helaas alweer de laatste vergadering van het jaar. Zoals gewoonlijk doen we dit met de gezellige Woudloperskeuken. Het is dit jaar de bedoeling dat Iedereen zelf BBB (bord, beker en bestek), eigen vlees en eventueel groentjes of patatjes. Iedereen neemt dus een eigen volledige maaltijd mee. Jullie worden verwacht op het Wezenplein van 11u tot 15u.
De laatste keer betekent ook dat het kamp er binnenkort aankomt. Daarom delen we deze zondag de kampboekjes uit zodat jullie goed voorbereid mee kunnen op kamp!

Voor het kamp doen we ook nog steeds mee aan de spaaractie van Joyvalle en Appelsientje om gratis melk en fruitsap te krijgen op kamp. Voor de spaaractie van speculoospasta kan je ons vinden op hun website en daar je code ingeven voor onze scouts! Indien jullie thuis nog van die “flapjes” hebben liggen, mogen jullie deze altijd meebrengen zondag. Ook kunnen jullie deze in de brievenbus van het Wezenplein tot en met 29 mei binnensteken.. Flapjes die erna verzameld worden, mogen ook steeds worden bijgehouden, want de flapjes zijn al drie jaar op rij hetzelfde (kan dus nuttig zijn voor volgend jaar). Bedankt!
Tot zondag,
De leiding

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s