Zondag 19 mei: BBQ en uitdelen kampboekjes!

Beste Wezenpleinsympathisanten,

Zondag 19 mei is het weer zover. Volgens de eeuwen oude traditie sluit het Wezenplein zijn scoutsjaar af met een grootse BBQ. Naar goede gewoonte komen alle ouders, leden, leiding, oudleiding, buren en Wezenpleinliefhebbers hier samen om op een mooie dag van lekker eten te genieten.

Voor de leden is de BBQ de laatste vergadering van het jaar, vanaf hier kunnen ze beginnen uitkijken naar de zomerkampen. Zéér belangrijk dus dat iedereen aanwezig is, want alle leden ontvangen dan hun kampboekje. Hierin staan het thema, de inschrijving, alle informatie i.v.m. het kamp.

Meer informatie ivm de BBQ vind u in dit document: WP BARBECUE

Als het mogelijk is, gelieve te reserveren door je bestelling te mailen naar jinwezenplein@hotmail.com, zo weten wij ongeveer hoeveel eten we moeten aankopen. Ook zonder reservatie bent u natuurlijk van harte welkom.

Belangrijk!

De Wezenplein T-shirts zijn eindelijk aangekomen, en te koop op de BBQ voor slechts 10 euro! Wij zouden het fijn vinden als alle leden een WP T-shirt meebrengen op kamp, dit is zeer handig bij dagtochten, stadsspelen, …

Tot zondag!

933934_10151663405471565_1119241793_n

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s